MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij Holland Hydraulics centraal.
Dat is belangrijk voor ons om het vertrouwen te winnen van onze relaties en andere mensen die direct of indirect bij ons bedrijf betrokken zijn. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit de volgende activiteiten.

Behoud van erfgoed

De afgelopen 20 jaar hebben we ons steentje bijgedragen aan het behoud van ons industrieel erfgoed. Zo hebben we onlangs een actieve positie gehad binnen de Hotlo Hengelo, die een oude scheepsdiesel van Stork uit Brazilië naar Nederland terug probeert te halen. Hiervoor hebben wij financiële steun gegeven en ons ingezet tijdens bijeenkomsten.

Sport

Wij vinden het belangrijk dat sporten binnen ieders bereik komt en dat clubs dit voor iedereen mogelijk kunnen maken. Wij ondersteunen daarom jaarlijks sporten als hockey, American football en voetbal.

Goede doelen

Mensen die het om welke reden dan ook moeilijk hebben, verdienen onze steun. Daarom steunt Holland Hydraulics al jaren verschillende goede doelen in Nederland. Enkele voorbeelden daarvan zijn: Vlinderkind, de Hartstichting en de Good Cause Rally.

Milieu

Al Gore zei: “Iedereen kan een klein stukje van zijn leven veranderen en daarmee een deel van de oplossing worden”.

Vanuit deze gedachte proberen ook wij een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Op dit moment is ruim 90% van de materialen die we gebruiken recyclebaar. Ook maken we steeds meer gebruik van groene energie. Op deze manier proberen we onze ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te maken.

 

Holland Hydraulics BV

U zoekt een pasklare oplossing voor een hydraulisch vraagstuk? Even sparren?

BEL OF MAIL ONS