Holland Hydraulics B.V. heeft dealerschap voor Niasa producten in Nederland

Holland Hydraulics B.V. is helemaal klaar voor de wereld van de elektrische aandrijftechniek!
Sinds mei 2017: Dealerschap voor de producten van Niasa in Nederland!

Hydraulische aandrijftechniek is niet meer weg te denken bij de aandrijving van machines, installaties en systemen. Echter, hydraulische aandrijftechniek is zeker niet de enige succesvolle aandrijftechniek. De elektrische aandrijftechniek heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en de vraag naar deze aandrijftechniek is in opmars. Welke aandrijftechniek de beste keuze is, hangt sterk af van de toepassing.

Als specialist in aandrijftechniek, kan Holland Hydraulics B.V.  goede hulp bieden bij de keuze van de juiste aandrijftechniek; hydraulisch of elektrische aandrijving. In samenwerking met onze klanten komen we tot de best passende oplossing. Om de oplossingen te kunnen bieden voor de applicaties waarbij elektrische aandrijving het meest geschikt is, zijn wij een dealerschap aangegaan voor de producten van de Spaanse producent Niasa.

Niasa is een familiebedrijf dat is ontstaan ten gevolge van een uitbreiding van het Duitse bedrijf NEFF. Sinds 1984, ontwerpt en produceert Niasa lineaire eenheden. De producten van Niasa kenmerken zich door de hoge kwaliteit en een lange levensduur. Daarmee sluiten de producten van Niasa perfect aan op het bestaande productassortiment, die Holland Hydraulics B.V.  voert. Een compleet overzicht van de producten van Niasa vind u op de website van Niasa: http://www.niasa.es/en/productos.

Voor meer informatie over de producten van Niasa, kunt u contact opnemen met Bram van den Nieuwboer, bram@holland-hydraulics.nl